KAKO ODABRATI PRAVE TRAPERICE

Odabrati prave traperice za svoju figuru ponekad je prava muka. Zato sam odlučila malo se pozabaviti tim problemom u nekoliko sljedećih postova.

lee-prave-traperice

Krenula sam od skinny modela, uskih traperica koje su ove godine malo zapostavljene, ali po mom skromnom sudu one nikad neće biti izbačene s modne scene. Još uvijek sve svjetske zvijezde i blogerice možete vidjeti u skinny modelima. Ako su dobro odabrane, uske traperice mogu laskati figuri i naglasiti ženstvenost i seksipilnost osobe koja ih nosi.

Odabrala sam skinny traperice brandova, Levis, Lee i LTB kako bi Vam približila koliko su različite i koliko je važno znati odabrati. U tome nam svakako mogu pomoći prodavači takozvani Jeans stručnjaci koje možete pronaći u poslovnicama Europe92, Levisa i LTB-a. Krenimo mi od prvih traperica. Mjesto radnje poslovnica Levis u Arena Centru, odabrani model REVEL, low rise, skinny, veličina 25/32. Znate li što znači ova oznaka veličine? Prvi broj je širina struka, u ovom slučaju 25 inča ili obujam struka od 62,5 cm. Drugi broj je oznaka za dužinu nogavice, 32 inča ili 80 cm.

revel-naprijed-a

Levis Revel traperice revel-bocno

revel-straga

Levis Revel traperice posebno su dobre jer u samom tkanju u području bedra imaju pojačanja koja podižu guzu. Šavovi i džepovi straga posebno su dizajnirani kako bi svojim oblikom posebno lijepo zaokružili guzu. Ovaj model prikladan je skoro za sve jer skriva male nedostatke i naglašava sve one dobre.

 

Druga poslovnica u koju sam ušla je Europa92 gdje sam odabrala Lee trapke, JODEE, veličina 25/33lee-naprijed

Lee traperice, Jodeelee-bocno lee-straga

Sve Lee traperice posebno su poznate po izuzetno udobnom traperu i fitu koji laska ženskoj figuri. Ovaj model ima malo povišen struk i upravo time lijepo oblikuje guzu i naglašava ženske obline.

I treća poslovnica LTB-Mustang gdje sam odabrala LTB trapke, ROSELLA, veličina 26

ltb-naprijed ltb-bocno ltb-straga

Ove traperice imaju niski struk i mnoštvo detalja koje ih čine poželjnim, ali po mom skromnom sudu ove traperice ne naglašavaju toliko žensku figuru i obline. Više su primjerenije za djevojke dječačkog stasa, koje nemaju naglašene bokove.

Prave traperice za našeg modela svakako su Lee jer su ljepo istaknule struk i ženstvenu figuru i izdužile noge. Drugi odabir bio bi svakako Levis Revel sa malom zamjerkom na niski struk. Ali u našim poslovnicama postoji rješenje za to. Imamo Revel Demi Curve koji za razliku od revela ima malo povišeni struk. I treći odabir bio bi LTB jer je traper malo krući i struk je preniski.

 

Photo by Sanja T. Dobrovšak

Objavio korisnik