OGRTAČI, KIMONA I SKINNY JEANS

Ovog varljivog proljeća najdraži su mi lagani ogrtači i jaknice od umjetne antilop kože i kukičaste ili heklane u kimono stilu. Za prvi outfit bi se moglo reći da je običan; skinny traperice i  bijela obična majica, dosadnoooo. Ali stvar spašava  jaknica sa zaigranim resicama te klompe koje se u velikom stilu vračaju na naše ulice. Jaknica je idealne dužine i s resicama koje prekrivaju ponekad kritična mjesta ;). Antilop kožu i traperice žene su preuzele iz muške garderobe, točnije kauboja i prilagodile je sebi i svojim potrebama.brownovercoat traperice Lee Scarlett, majica i remen Levis, jakna Broadwaybroadway-plaštklompe Levis
traperice-lee-scarlett skinny-traperice

Obožavam crtkarati, baš čudno zar ne, obzirom da sam dizajner i zato jedna skica Lee skinny traperica Scarlett. To su traperice koje svojim predivnim, mekanim traperom ističu najbolje na ženskoj figuri te skrivaju nedostatke.
skica3

moja skica traperica Lee

Drugi je outfit više romantično buntovnički. Predivna bijela majica svojim V izrezom i rubom u crnoj boji te velikim otvorom oko ruke donosi dozu buntovništva dok kukičani kimono svojim mekim linijama i opipom sve to smiruje. I poziva na naše plaže gdje uz koktelčić treba uživati u vikendu. Skinny traperice Scarlett opet su se pokazale kao najbolji izbor za ovakav outfit jer su izdužile cijelu figuru i naglasile ženstvene obline.

Copy of lace-kimono

kimono ogrtač, majica i torba Maison Scotch, traperice Leewhite-silk-tshirt

torba Maison Scotchblackand-white-tee Copy of black-kimono kimono-lace

Photo by: Sanja T. Dobrovšak

Objavio korisnik