OBOŽAVAMO TIRKIZ

Tirkiz je definitivno boja ljeta. Tako je lako uroniti u njegove plavo zeleno tirkizne tonove kao i u naše čisto tirkizno jadransko more. Oprostiti čete mi što toliko spominjem to naše predivno kristalno more ali kad je to jednostavno tako. A nije ni čudo kad sjediš na obali tog istog mora, pijuckaš kavu i gledaš u to plavetnilo.
Može se nositi u nakitu, cipelama, torbama, odjeći.
Kad smo kod odjeće ,ovaj svileni tirkizni komplet jednostavno je neodoljiv.
Komplet se sastoji od majice bez rukava i opuštenih kratkih hlačica koje uz natikače, još jedan trend koji ne smijemo zapostaviti ovog ljeta, ostavljaju onaj dojam, hej nije se ni potrudila a izgleda savršeno.

tirkizni-nakit-i-kompletmajica i kratke hlače Scotch&Soda, nakit za glavu Harta
Svila je izuzetno ugodna u ovim ljetnim vrućinama, a cvjetni uzorak na tirkiznoj podlozi trend je koji se već uvelike nosi na ulicama svjetskih metropola . Majica na sebi ima i volančiće oko ruke koji joj daju romantični štih, a kratke hlačice u stilu sportskih hlačica 80-tih godina prošlog stoljeća daju mladenačku razigranost. već i ptice na grani znaju da su volančići trendi i svakako ih treba uvrstiti u garderobu.

scotch&soda-komplet

tirkizni-svileni-komplet

A točka na i tom savršenstvu svakako je nakit za glavu, naravno sa tirkizom, koji stvara tim hrvatskih dizajnerica.

tirkizni-nakit

Okupljene pod nazivom Harta, što je Indonezijska riječ za blago donose na modnu scenu predivan ručno izrađen nakit neobičnog dizajna, pravo blago koje obavezno trebate imati ovog ljeta. Sav njihov nakit i torbe možete detaljnije pogledati na Facebook stranici @design.harta

Nakit za glavu sastoji se od srebrnog lančića, te kožnog privjeska sa tirkiznim kamenčićima.
Tirkiz je oduvijek smatram simbolom moći i bogatstva. Potiče radost i sreću , pozitivno djeluje na iskrenost i snagu prijateljskih odnosa.
Uz preplanulu put i svilu na koži što vam više treba? Osmijeh na licu naravno 🙂

 

Photo by Sanja T. Dobrovsak

Objavio korisnik