JEANS MODELI ZA 2021.

Ako ste se pitali koji su jeans modeli aktualni, popularni, tj. „u modi“ ove sezone – nudimo vam kratak i jasan odgovor – vintage modeli. Ono što nas je obasjalo u svojim trendovskim začecima 2015. i 2016. godine, sada se na velika vrata vraća 2021. U ovom ćemo sastavu ponovno imati prilike vidjeti uglavnom high waist modele (u koje ubrajamo i mom jeans modele) koji će ovoga puta najviše biti kombinirani sa straight nogavicama.

Najpoznatiji takav model svih vremena je Levi’s 501 komad traperica, koji je svoju bezvremensku nišu zapečatio i mnogim varijacijama na temu. Ipak, 2021. ga želimo vidjeti u izvornoj traper boji ili onoj bezvremenskoj – crnoj.

Ovakav ćete jeans izvrsno moći kombinirati uz jednostavne platnene tenisice, gležnjače ili loaferice, a u ljetnim danima možete ih nositi na sve vrste otvorene obuće.

Ako vas muči što nabaciti gore, predlažemo da ostanete ležernoga uma, s daškom logike u cijeloj kombinaciji. Pokušajte sa svilenim ili satenskim košuljama oversized look-a, koje možete nositi izvan traperica ili nataknute u traperice; pletenim vestama ili običnim pamučnim majicama, kao i basic i zip hoodicama (koje ove modne sezone ponovno dobivaju na značaju). Nikako nemojte zaboraviti zaokružiti kombinaciju dobrim oversized kaputom, balonerom ili sakoom. ?

Mašti na volju i uživajte u savjetima!

Shop the look

levis blog

Levi's 501 crop

ltb blog

Dolores Leise Wash LTB

wrangler blog

Wrangler Wild West Sunny

mustang blog

Mustang Mia Straight

levis blog1

Levi's 501 crop

kosulja blog

Scotch & Soda mramor košulja

vesta blog

Scotch & Soda merino vuna vesta

majica blog

Mustang majica

hudi blog

Levi's hoodie

kaput blog

ADtwenty kaput

sako blog

Salsa sako

baloner blog

ADtwenty kožni baloner

Objavio korisnik