levis minica

ZA FESTIVALSKO LJETO – MINI SUKNJA

levis mini skirtOd prvog pojavljivanja tamo 60-tih godina prošlog stoljeća mini suknja se veže uz revolucije, promjene, prava žena i ostaje tako do danas.

levis mini skirt

 Ljeto je, vruće je, već smo nabacile brončani ten, vrijeme je da noge budu u prvom planu. Konačno na tijelu ne treba biti suviše krpica. Uz ovako upečatljivu mini suknju najbolje je kombinirati običnu majicu. Najbolje da je obična bijela ili s nekim natpisom, imenom nekog benda, pjevača, DJ-a. Ja sam se odlučila još malo zabaviti pa sam odabrala majicu bez rukava nizozemskog branda Scotch&Soda. Ova majica izrađena je od tankog prozračnog pamuka sa zakovicama na orukavlju koje joj daju pomalo rokerski duh.
festival tank top

majica Scotch&soda, mini suknja levis

A mini suknja , što reći o njoj. Britanska dizajnerica Mary Quant predstavila ju je prvi puta tamo daleke 64-te godine prošlog stoljeća i izazvala buru reakcija. Žene su tada prvi puta pokazale koljena, uuuhuuuu i nisu prestale. Mini suknja je sada već vječni trend, moglo bi se reći klasik ali je još uvijek zadržala onu iskru buntovništva i dobre zabave. Zato curke uskočite u svoje  minice i trk na neki od festivala…. levis-mini-suknja having-fun-in-levis

mini-suknja-levis

Photo by: Sanja Tencic Dobrovsak

Objavio korisnik