riped jeans

PODERANE TRAPERICE

Poderane traperice Elda idealne su da u kišne dane unesu razigranost u naše outfite. Popularne u 80tim, 90tima, početkom 21. stoljeća, a evo i ovih dana svjedočimo da nikad ne izlaze iz mode. Možda se malo sakriju u ormare s godine na godinu ali svi ih svako malo izvlačimo iz njih. Traper je uvijek bio simbol buntovništva, a poderane traperice samo su još više učvrstile taj status. I zato se i ja bunim protiv ove kiše te poderanim trapericama s golim koljenima pozivam sunce da proviri iza  oblaka.

C´est la Vie…

U ovom postu odlučila sam pokazati 3 outfita s poderanim trapericama ELDA. Osvojile su me na prvi pogled svojom uskom siluetom, odličnim traperom koji u sebi ima dovoljno elastana da budu udobne, a da se ne rastegnu već nakon prvog nošenja.

U kombinaciji s balonerom modne kuće Maison Scotch te mornarskom majicom brenda Broadway pokazuje pariški šik na zagrebačkim ulicama. Znate kako kažu, Parižanke uvijek izgledaju kao da su sišle sa stranica modnih časopisa a da u svoj izgled nisu uložile puno truda. I to je istina. Svjedočila sam tome kad sam živjela u Parizu, one stvarno to imaju u sebi. Iz kreveta uskoče pod tuš, još mokra kosa lagano se osuši ručnikom, malo gela, malo šminke, obično puder, maskara, te obavezno crveni ruž za usne i svaka odjevna kombinacija zablista.

cest-la-vie

poderane-trapericeBaloner Maison Scotch, majica Broadway, traperice LTB, espadrile Wrangler
clasic-raincoat traperice-i-baloner

prugasta-majica

 

Drugi outfit oslobodio se težine balonera s prugastim sakoom istog brenda. Tekstura materijala i pruge dodatno su podigle razigranost poderanih traperica. Tome su pridonijele i sandale s prugama na potplatu.

prugaski-sako

torn-jeans

Sako Maison Scotch, traperice LTB, Majica Levis, sandale Wranglerripped-jeans striped-jacket

“Pidžama” na ulicama već odavno nije tabu, a ako niste baš hrabre za kompletan pidžama look dovoljan je sako i naravno poderane traperice. Hit boja ovog proljeća je safari maslinasto zelena i idealno se uklapa u ovaj look.
riped-jeans-and-pajama-jacket

Sako i majica Maison Scotch, traperice LTB

pijama-blazer olive-tshirt clogs

klompe Levi´s

back-ripped-pocketPhoto: Sanja T. Dobrovšak

Objavio korisnik