Traper jakna

Traper jakna neizostavan je dio svakog ormara. Ovaj unikatni jeans komad, koji se danas može pronaći u velikom broju varijacija, svoj je početak zabilježio krajem 19. stoljeća, kada ju je Levi Strauss predstavio svijetu kao dio radničke uniforme. Ipak, jakna je s vremenom postala i casual komad, koji se s američkog zapada počeo popularizirati i ostatkom svijeta. 1962. Levi Strauss & Co. je predstavio „Type III“ traper jaknu, koja je postala dominantan kroj i sinonim za ovaj odjevni komad.

Danas ju možete pronaći u popularnom oversized fitu, regular ili slimu; cropped i dugačkim verzijama, u različitim bojama, ali i sherpa modele koji su u proteklih nekoliko godina vidljivo dobili na popularnosti.

Ono što je najbolja stvar kod traper jakne jest što ovaj komad paše na gotovo svaku kombinaciju. Fascinantno je kako ju istovremeno dobro možete iskombinirati s trenirkom i hoodicom, ljetnom ili zimskom haljinom (bilo da se radi o lepršavom ili užem modelu), formalnijim lookom ili čak s denim komadima (jer „denim on denim“ vlada fashion scenom već neko vrijeme).

Kako god bilo, traper jakna je must have

Shop the look

lee

Lee Rider Jacket traper jakna

ltb

LTB Dean traper jakna

levis

Levi's original traper jakna

levis1

Levi's New Heritage traper jakna

levisby

Levi's Exboyfriend traper jakna

lev

Levi's traper sherpa

lev1

Levi's traper jakna

LTB SANTINO

LTB Santino traper jakna

lee blog

LEE traper sherpa

Objavio korisnik