Trendy modeli traperica po preporuci naših Jeans Experta

Ove godine više nego ikad prije traper će obilježiti proljetnu sezonu. S obzirom na to da smo cijelu prošlu godinu proveli u našim domovima noseći udobne trenirke nije čudo da su traperice postale IT odjevni predmet. Pristaju uz apsolutno sve, košulje, majice, veste, traper i kožne jakne, sakoe… Možete ih nositi cijeli dan, od ureda do večernjeg izlaska. Prednost se daje udobnim trapericama širih nogavica, ali ni skiny traperice ne zaostaju u svojoj popularnosti. Ove sezone nosi se i nešto viši struk, a naši Jeans experti preporučuju onaj u visini pupka koji izdužuje noge i skriva sitne nedostatke

Naši Jeans Experti odabrali su za vas tri top trenda:

  1. trapezice i bootcut
  2. baggy, boyfriend, mom jeans
  3. traperice s ravnom nogavicom
  1. Trapezice i bootcut

Traperice-trapezice: njihov dizajn inspiriran je mornarskim hlačama, a najveću popularnost stekle su među hipijima kada su simbolizirale jedinstvenost i život izvan okvira. Trapezice su uske u bokovima i bedrima a od koljena se počinju širiti u zvono čime stvaraju figuru pješčanog sata i produžuju noge.Kako vizualno produžuju noge odlično stoje i niskim ženama ako ih nose na cipelu s visokom petom. Visina struka se mijenjala s godinama od niskog do danas izuzetno popularnog srednjeg ili visokog struka.

Bootcut traperice: obilježava ih ravan fit, blago se sužavaju u bedrima, a od koljena prema rubu se blago šire kako bi se mogle navući preko čizme odakle im ime. Nogavice su isto duže od regularnih traperica iz istog razloga.

SCOTCH & SODA THE CHARM JEANS HIGH RISE, FLARE

2. Boyfriend i mom jeans

Karakteristika ove grupe traperica je opuštenost i udobnost u nošenju. Obično su šire u struku i bedrima, a nogavica može biti ravna ili se lagano sužavati prema rubu. Ovakav fit hlača možete u struku stegnuti remenom, a nogavicu zavrnuti.

SCOTCH&SODA POWDER BLUE BOYFRIEND JEANS

Mom jeans: postao je popularan 70-tih godina prošlog stoljeća kada su ga počele nositi žene koje su ostajale doma pa su im trebale udobne traperice. Njihove glavne karakteristike su udobnost, visoki struk te ravna nogavica. Dizajnirane su da budu udobne i jednostavne za kretanje.

MOM FIT SALSA TRAPERICE

Boyfriend jeans: ovaj kroj traperica postoji više od pola stoljeća a postao je popularan kada ga je Marilin Monroe nosila na setu filma “Neprilagođeni”. Ime su dobile po tome što se smatraju posuđenim od dečka. Po fitu su niskog struka, ravne u bokovima i nose se obično niže spuštene na bokove. Uobičajeno su bile dužih nogavica koje se nose Zavrnute, a danas i one dolaze u različitim varijantama.

SCOTCH & SODA BOYFRIEND JEANS

3. Traperice s ravnom nogavicom

Izvorno su stvoreni za radnike kako bi pružili udobnost i praktičnost onima koji rade u tvornicama i teškim uvjetima. Bile su veliki trend 2000-tih, a sad se vraćaju na tron.

Njihova glavna karakteristika je ravna nogavica od bokova do ruba. Klasične traperice ravne nogavice bile su srednje visine struka ali danas to može varirati. Dolaze u puno varijanti od različite visine struka i duljine nogavica do onih poderanih na bedrima, koljenima ili pak poderanog ruba. Izrazito su ugodne za nošenje jer su malo opuštenijeg fita. Među ženama su postale popularne jer njihov kroj čini noge duljima i uklanja fokus sa širih bokova i debljih bedara, čineći ih vitkijima.

WRANGLER WILD WEST SUNNY, STRAIGHT LEG JEANS

Shop the look

js1226848504 trapezice

HLAČE TRAPER SECRET GLAMOUR FLARE

v726930079

LEVI'S RIBCAGE STRAIGHT ANKLE

s1598771234 boyfriend

SCOTCH&SODA POWDER BLUE JEANS

10109355000787

MUSTANG MOMS HLAČE

l32irdqf mom traperice

HLAČE TRAPER MOM STRAIGHT MID BOOSTER

js1243908501 boyfriend

HLAČE TRAPER BOYFRIEND LIGHT SS21 SALSA

js1243918503

HLAČE TRAPER DOUGHTER, MOM FIT- SALSA

v178470008-e

LEVI'S LOOSE STRAIGHT

l32esyrg skinny, visoki struk

LEE IVY JEANS HLAČE

s1604544037

SCOTCH & SODA THE CHARM JEANS HLAČE

s1604551843

SCOTCH & SODA THE KICK JEANS HLAČE

s1614384050

SCOTCH & SODA MUSHROOM JEANS HLAČE

t509231392050628 boyfriend

LTB HLAČE TRAPER BOYFRIEND

v362000159

LEVI'S 501® CROP

w2h2d423g

HLAČE TRAPER WILD WEST SUNNY

w2h2ko96b-c

WRANGLER WILD WEST JEANS HLAČE

w246zh280

WRANGLER MOM JEANS HLAČE

Objavio korisnik