Wrangler BODY BESPOKE-savršen fit krojen za svaku veličinu

Wrangler Body Bespoke traperice pravo su otkriće za svaku ženu. Donose revoluciju u pristupu kroju za svaku odjevnu veličinu. I dok svi drugi kao osnovni kroj uzimaju veličinu traperica 28, te je zatim gradiraju po standardima prema manjim i većim veličinama, Wrangler svakoj veličini pristupa kao novom modelu.Wrangler Body Bespoke A da bi traperice dobro pristajale svakoj veličini najvažniji je položaj i veličina džepova. Jer ako to nije dobro napravljeno vaša guza nikad neće izgledati onako dobro kako bi ustvari mogla. Simetrija i ravnoteža doprinose savršenom izgledu guze u trapericama bez obzira na veličinu. I zato je Wrangler u suradnji s inženjerima s Kalifornijskog sveučilišta osmislio novi pristup konstrukciji traperica i proizveo savršenu liniju Body Bespoke.

visoki-struk-wrangler-trapericeKonačno naša potraga za savršenim parom traperica završava s parom Wranglerica. Bilo da želite, ravne, blago trapezaste, visokog struka, normalnog struka, skinny ili super skinny u lining Body Bespoke pronaći čete savršen par za sebe. Dozvolite da Vam naši Jeans Experti pomognu u odabiru i vaša  će kupnja završiti s najboljim trapericama ikad. Barem moja je 😉
Redskins-kozna-jakna

Cijeli izgled upotpunite kožnom jaknom u trendy proljetnoj žutoj boji. A kad smo već kod žute nije na odmet dodati je malo i na sandale.

skinny-traperice-wrangler

 

Shop the look

w27hlu023

Traperice Wrangler

rbridgafriyello-b

Kožna jakna REDSKINS

v771290365

Sandale Levis

Objavio korisnik